Újabb verbális verőemberek, új lejáratási kísérlet ellenem?
2017. április 21. írta: Somlyódy Csaba

Újabb verbális verőemberek, új lejáratási kísérlet ellenem?

Meglehetősen élénk érdeklődést váltott ki az elvetett lakáskarbantartási támogatási javaslatom egyes emberekből. De feltehetően tisztességtelen szándék vezérelte őket.

Úgy látszik, nem volt elég a polgármester városvezetőhöz méltatlan, ellenem és a javaslatom ellen irányuló megnyilvánulása, újabb szintet lépett/léptek ''valaki" vagy "valakik" ebben a furcsa, egyoldalú "háborúban". Nagyon úgy tűnik, hogy lejáratókampányt készíttettnek elő ellenem, nagyágyúkkal.

Történt ugyanis, hogy miután legutóbbi írásom megjelent, a Facebook-oldalamat hirtelen nagyon sokan kezdték el kedvelni - ám közöttük a valódi személy eleinte kevesebb volt, annál több viszont az érzékelhetően fiktív alak. A machináló(k) a gyors és célzott reakciómat észrevették, és egy csaknem évtizedes hackertechnikára váltottak. Ennek köszönhetően folytatódik a most már zömében valódi emberek, valódi Facebook-profilok "átirányításával" folytatott támadás.
Ez egy nálam már részben alkalmazott ''informatikai hadviselési narancsos-módira" hajaz, egyszer már rám küldtek ilyen módon verbális verőembereket egy hasonlóan kényes ügy (kutyák kitiltása a parkokból) felelevenítése után.

Feltehetően ugyanaz a cél, mint akkor volt: ezeken az álszemélyeken (a valódiak közé rejtve) keresztül engem lejárató, a helyi lakosok előtt hiteltelenítő, hangulatszító "véleményeket" közvetve megjeleníteni és
"megbízhatatlanná", biztonsági értelemben elkerülendővé tenni a lapomat, a lapjaimat.

Szeretném ezúton is megjegyezni, nem lehet csak úgy "ártalmatlanul" kalózkodni a Facebookon sem amatőrnek, sem profinak, mindennek nyoma van, minden látható. Így, ha nem hagyják abba, kénytelen leszek én is más módszerhez folyamodni: ha szükséges, megteszem a hivatalos lépéseket a kéretlenül beavatkozó személyek kiderítésére és felelősségre vonására.

süti beállítások módosítása